Intervista Javës

Ju informoj që datë 08.08.2020 Ora 21.00 mysafire do të jet Bimi Mustafa Artist
Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES
Kotakti me ne
Viber.00393276526762
E-mail: radioilirida@hotmail.it

https://m.youtube.com/watch?v=pSI1DWbOYGI

Author: admin