Shpejtoni behuni klient të IPTV ILIRIDA Ofert fantastike për ju gati përfundoj shpejto mere dhe ti

flamuri12

Shpejtoni behuni klient të IPTV ILIRIDA
Ofert fantastike për ju gati përfundoj shpejto mere dhe ti kush dot jet klienti fatlum që dot përfitoj nga kjo ofert kontakto ne skype radio.dani e-mail.radio-dani@live.it tel fix 00390364529032 gjithçka e garantuar
12.50 euro 1 muaj
35.00 euro 3 muaj
65.00 euro 6 muaj
90.00 euro 12 muaj
40.00 euro Decoderi
30.00 euro Trasporti
25.00 euro Aktivizimi i Resiverit

Author: admin