Info për ju dëgjues

dani345

Të dashur miq dhe ju dëgjus të shumt të Radio Zëri iliridës dua që të përgjim në pytjen e juaj që ma keni ber në mesazhe pv si mundemi të behemi antar të Radio Zëri Iliridës  edhe pse nuk kam dashur që ta publikoj por pasi ju kerkoni dot publikoj mundet të bohet ne keto mënyra kostoja është 10 EURO Muaji apo 100 Euro viti nuk më pasuroni mua me ket po pasuroni radion tuaj të preferuar për ata që don të jen në intervist edhe ata mund të bëhen antar mundsit jan në infot në vijim

Mustafai Ramadan

Coordinate IBAN

IT12X0503454440000000012834

Dettaglio SWIFT

BAPPIT21AL2

bancopopolare

Western Union -Ramadan Mustafai Brescia Itali

Pey pal radio-dani@live.it

ju falenderit gjithve