Njoftim;

Shoqata Dora e Art

Njoftim;
Te nderuar vellezer dhe motra, Ju njoftojm se nga sot eshte hapur zhiro-llogarija bankare e Shoqates Humanitare Dora e Arte! Shoqat e cila do mundohet te ju ndihmoj te semuarve qe kan nevoj per sherim jasht vendit, skamnoreve ekstrem, mbijetesen e te varfeve si dhe shume aksioneve qe jane ne te mire te popullit dhe atedheut!
Pjese e kesaj shoqate mund te jete qdo person i vetdijshem duke u bazuar nga mosha 17 vjeqare e me tej. Pa ndasi feje, race, gjinije apo partie!
Qdo anetar mund te jet pjes e jona dhe duke kontribuar vetem mes kontos se bankes NLB, XK05 1701 0016 0007 5548 dhe shumen sipas deshires dhe mundesis suaj.
Do i permbahemi statusit dhe rregullores qe kemi te lejuar nga MMS, te R. se Kosoves.Pranim-dorezimi i mjeteve do behet vetem mes bankes NLB.
Prioritet do ken kontribuesit ne rast nevoje per ndihmen e shoqates sone psh. per te semur ne familje te ngusht. Per rastet e problemit te banimit,, apo ndonje fatkeqesi natyrore qe mund te keni!
MOTOJA jone eshte:
1.TE GJITHE NGAPAK TE GRUMBULLOJM
ATY KU ESHTE NEVOJA TJU NDIHMOJM.
2.NDIHMA JUAJ ME MODESTI
DO SHPERBLEHET ME :KORREKTESI!
Me rrespekt Kryesija e Shh-dea!-Dani

stafi shoqates