VIZITË NË UNION

12650984_10204009146107515_3923273437417741698_n

VIZITË NË UNION

Veton Çekaj, kryetar dhe Sabri Mehmeti, sekretar të Shoqatës kulturore shqiptare “Ardhmëria” në Kristianstad, e cila është njëra nga 40 shoqatat anëtare të Unionit të shoqatave shqiptare në Suedi, vizituan selinë e Unionit në Malmë. Me këtë rast, veprimtarët nga Kristiastadi u takuan me Ahmet Bellën, sekretar organizatiovo-ekonomik dhe Ramadan Reshitajn, anëtrar kryesie të Unionit.

12654612_10204009146347521_7677891149496128068_n
Gjate bisedës, Çekaj dhe Mehmeti, informuan për veprimtaritë që po zhvillon shoqata “Ardhmëria” si dhe për përgaditjet që po behen për mbatjen e Mbledhjes vjetore të shoqatës si dhe për manifestimin lidhur me shënimin e 8-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës. U bë fjalë edhe për veprimtaritë që sivjet Unioni do të organozjë së bashku me shoqatat anëtare. /RR/