Spektakli i madh muzikor Diaspora Fest qe do te mbahet me 6 Dhjetor ne kryeqytetin Zvicerian – Bern nga TVR

rifat
Spektaklin e madh muzikor Diaspora Fest qe realizohet nga televizioni TVR qe do te mbahet me 6 Dhjetor ne kryeqytetin Zvicerian – Bern , nuk eshte nje shanse per te marre pjese vetem kengetaret ne moshe madhore ,por edhe artistet e vegjel te cilet mund te prezantohen me recitime, kenge e valle..
Kengetaret qe jetojne ne Zvicer,Gjermani,Austri,Belgjike,Skandinavi , Angli dhe mbare Diaspora…
Transmetimi do te behet ne netet festive te Vitit te Ri ne Televizionin TVR.
Info : +41 764203322
+41 788288803