Ju informoj qe 21.10.2015 Ora 21.00 mysafire do te jete Këngëtarja Sala Bekteshi

Intervista me Sala Bekteshi

Ju informoj qe 21.10.2015 Ora 21.00 mysafire do te jete Këngëtarja Sala Bekteshi

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364529032 Viber 00393774579369

Author: admin