Intervista javës me z.Sabri Vilanci (Krijues)

intervista Sabri Vilanci

Ju informoj qe 13.02..2015 Ora 21.00 Mysafir z.Sabri Vilanci (Krijues)
Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2  cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES 
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062

Viber.00393774579369