Doni tëjetoni e të mos frikësoheni nga sëmundjet? – zgjidheni këtë problem menjëherë

doni-t-euml-jetoni-e-t-euml-mos-frik-euml-soheni-nga-s-euml-mundjet-ndash-zgjidheni-k-euml-t-euml-problem-menj-euml-her-euml_hd1

Doni të jetoni e të mos frikësoheni nga sëmundjet? – zgjidheni këtë problem menjëherë

“Kyani” në gjuhën indiane do të thotë ilaçi më i fuqishëm botë.

Produkti “Kyani”, bën trekëndëshin e shëndetit, ndikon sinergjikisht. Nëpërmjet tij trupi juaj në mënyrë tërësisht natyrore merr materie ushqyese të cilat ofrojnë shëndet optimal dhe vitalitet, gjë që sot ushqimi juaj i rregullt nuk mund të sigurojë, madje edhe kur i kushtoheni tërësisht kësaj.

hqdegfaffult1

Në tërë këtë program është përfshirë:

▪ Boronica e Alaskës – antioksidanti më i fuqishëm në botë (36.000 njësi antioksidante), është i vetmi preparat i cili mund të gjendet në treg me maksimalisht më shumë se 12.000 njësi antioksidantesh.

▪ Salmoni i Alaskës – i cili është barngrënës dhe përmban Omega 3 në formën më të pastër.

▪ Bima anato – në farërat e saj ka 100% tokotrienol (vitaminë E) në formë natyrore dhe 50 herë është më i fuqishëm se tokoferoli (vitamina sintetike E në barnatore).

Kyani_Sunrise_Superfoods11

I tërë programi përbëhet nga tri produkte kryesore:

1. Sunrise (lindja e diellit) i cili përmban 80% të boronicës së Alaskës dhe 20% të bimëve – mjedra e kuqe, noni, aloe vera, rrushi, belushi, poleni, etj. Përdoret gjysmë ore para kafjallit dhe përmban dozën ditore të vitaminave dhe mineraleve të nevojshme për organizëm.

2. NitroFX është ekstrakt nga pjesët e bimës noni e cila ndihmon prodhimin e azotit të monoksidit, që me kalimin e viteve i mungon organizmit dhe shkakton plakjen dhe sëmundjen. NitroFX përtërin dhe regjeneron qelizat në organizmin e njeriut, shumë shpejt shëron të gjitha inflamacionet dhe problemet e tjera.
Përdoret tri herë gjatë ditës nga 15-20 pika nën gjuhë, fërkohet në të gjitha vendet e dhembjeve, si edhe në të gjitha problemet në lëkurë.

3. Sunset (perëndimi i diellit) përbëhet nga Omega 3 nga salmoni i Alaskës dhe vitamina E nga bima anato. Përdoret para gjumi dhe bën detoksifikimin e organizmit.