Radio ilirida premton projekte te reja

564535_4425157754329_1637535119_n

Nje Intervist me mua per  portali expresskosova.com/premtova qe 2015 Radio iliridë dot na gjej me projekte te reje por gjithmon dot na duhet ndihma e juaj si gjithmon

Te dashur miq dhe ju degjues te Radio Zerit te Ilirides qe na keni mundesuar qe per keto 21 vjet te hym ne cdo familje shqiptare ndoshta skemi ditur te pasurohemi nga mikrofoni por kemi ditur te perfitojm besim dhe bindje qe te hym ne mesin e tyre ndoshta per 21 vite kami takuar dhe nga ata grupe njerz qe e kan shfrytzuar sinqeritetin tone dhe interesin e tyre, por neve nderin dhe respektin nga te tjeret nuk kane pas mundesi ta konsumojne. Ne vazhdojm perpara ata kthehen mbrapa gjithmone ekipi yne ka punuar dhe punon ne menyre vullnetare dhe pa interesa personale, se shpejti do te vijme me cikel te ri te programeve dhe se shpejti do te jem ne mesin e juaj.E falanderoj portalin expresskosova.com/ per interesim dhe per shfaqjen e lajmit tek lexuesit e tyre