Moderatori Dani me menaxher te ri aj dot jet Besart Obrazhda nga NEXT EVENT

besart14

Tash e tutje moderatori dhe pronari i RADIO ZERI ILIRIDES Ramadan Mustafai Dani ne profilin e ti fb ka shkruar qe tash e tutje aj ka lidhur nje kotrat me oraganizatorin e koncerteve NEXT EVENT te udheheqyr nga Besart Obrazhda siç ka cekur Dani ne profilinin e tij ne fb te gjith ata qe deshirojn qe si moderator te jem une duhe te drejtoheni te Besart Obrazhda qe ti rezervoni datet te gjith ata qe nuk e kan degjuar Danin e degjoni per her te par dhe me pas ska nevoj ta degjoni her dyt se ju vet dot kerkoni qe ta degjoni pasi qe aj juve ju   ben per veti qe ju vet ta degjoni ne herave tjera me zerin e ti terheqes

564535_4425157754329_1637535119_n

Te dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES dhe ju organizator qe dot organizoni mbremje festive nese ju dot deshironit qe zeri ime dhe prezenca ime te jet ne mesin e juaj per te moderuar na konfermoni me koh qe te rezervojm daten mos kem angazhime tjera ju falenderoj per respektin qe ma beni por ju bej me dije qe tani pas nje neshkrimi te nje kontrate me NEXT EVENT e udhehequr nga Besart Obrazhda te gjith ata organizator qe deshirojn qe une te moderoj mbremjem duhet te kontaktojn Besart Obrazhda per daten pasi tash e tutje aj dot kujdeset reth menaxhimit me mua respekt per te gjith