NJOFTIM Nga GRI

10632768_10202577451822866_1855411173707922557_n

Njoftojme opinionin e Rep.se ILIRIDES ,faktorin Kombetar dhe ate Nderkombetar se qe nga java ne vijim do filloj se funksionuari Qeveria E Rep.se Ilirides me te gjitha ministrit e saj perkatese dhe me nje staf te zgjedhur profesional me kuadro te pergatitura per te udhehequr Qeverit dhe Ministrit dhe funksionimin e te gjitha ministrive perkatese te Qeverise se Perkohshme te Rep.se ILIRIDES.Ashtu njoftojme se GARDA E REP.se Ilirides do te filloj se funksionuari ne te njejten kohe ne tere territorin e Rep.se ILIRIDES si faktor stabiliteti per ruajtjen e rendit dhe mos cenimin e intergritetit territorial nga faktoret e brednshem dhe te jashtem ,keshtu qe do te fillon jetesimi gradual i RI-se ne tere territorin e saj ne te gjitha kuvendet komunale dhe bashkesite lokale te RI-se. Nga Gjeneral Hamdi Ndrecaj-Panteri 04 tetor ,2014

Author: admin