Agjencioni i Modës ‘Vija MODELS’

Agjencioni i Modës ‘Vija MODELS’
Shpall: K O N K U R S I N – “Prishtina Fashion Week Kids 2014”
Për fëmijë : prej 1 deri 14 vjeç.
Të drejtë konkurimi kanë të gjithë fëmijët (F/M)
Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke sajuar dokumentat e nevojshme, si:
• Çertifikatën e lindjes dhe një fotografi
Dokumentat përcjellëse duhet të dërgohen në këtë e-m@il: vijamodels@gmail.com ose këtu në faqen e Vija Models
Tel.: +377 (0) 44 963 – 541
Afati i fundit për aplikim: 04.04.2014

Author: admin