Next Evnet takimi gjith shqiptarve ne itali sjell mbremjen rinore

Next Evnet takimi gjith shqiptarve ne itali sjell mbremjen rinore  me date 15.03.2014 ora 20.00 Marin Pjes : Nora Muçaj dhe Agron Tefaj Mbremja mbahet ne ket adres Rruga Villa 89 Kodi Postal 36056  TEZZE SUL BRENTA (VICENZA) ITALY më shumë Info.00393276775346  Ejani dhe ju

1794721_535145866600439_1196996292_n