Të dashur miq dhe ju bashkëkombas të mijë do të dua të them pak fjalë edhe une ndoshta ky shkrim do të jetë pak më ndryshe nga ato shkrimet tjera të zakonshme që publikojë për ju.

Të dashur miq dhe ju bashkëkombas të mijë do të dua të them pak fjalë edhe une ndoshta ky shkrim do të jetë pak më ndryshe nga ato shkrimet tjera të zakonshme që publikojë për ju.
– Kam përcjellur fushaten para zgjedhore që po bëhet në republikën e Kosovës,debatet politike nëper mediume por gjithmonë janë ato premtime të zakonshme që bëjnë politikanët tanë duke premtuar në ifrastrukturë asfaltim të rrugëve ndërtime të ndryshme duke premtuar dhe punësime të reja por gjithë këto premtime më duket se kurrë nuk realizohen dhe mbetën të njejtat.
Shtrohet pyetje sa qenka buxheti i qeverisë se Kosovës ku cdo projekt që premtohet nga partitë është me një shifer mbi 10 milion euro dhe më shumë si do të shpërndahet ky buxhet ose do të shpërndahet vetëm ato komuna ku do të jetë dhe udhëheqja e qeverisë Kosovës premtohet se do të bëhen punësime të reja si do të jenë ato si cdo herë si ato të kaluarat do të largohen ata që kanë qenë dhe janë punësuar nga ato parti politike që kanë udhëheq komunë dhe do të punësohen këta të rinjët simpatizant e atyre partive politike që do të fitojnë partitë e tyre mendojë se këto nuk janë punsime të reja vetëm se ndryshimev të vendeve dhe asgjë më shumë deri kur kështu me këto mashtrime po ajo që më ka brengos më shumë është se asnjë nga partitë politike nuk e kanë përmendur gjendjen e familjarëve të dëshmorëve dhe familjarëve të cilët i kanë anëtarët e tyre të zhdukur ku ende sot kushtet e tyre për jetes janë katastrofale, a ka menduar dikush që edhe këta janë pjesë e kësajë toke ku shumë ish ushtar të ushtrisë çlirimtare vujnë nga shumë sëmundje vdesin nga shumë sëmundje që nuk kanë mundësi që të blejnë barna e jo kushte tjera normale por më duket se politikanet tanë janë mësuar vetëm me tendera janë duke shitur gjithë pasurinë e Kosovës, nesër do të fillojnë ta shesin dhe shtepitë e tyre, amaneti i deshmorëve ka qenë që të mbrojmë tokën tonë ta largojmë armikun e jo të shesim tokën tonë dhe ta ftojmë armikun kam dhe shumë për të shtuar por nuk dua që të ju bezdisë më shumë.
– Ju faliminderit për kohën dhe minutat që i ndajtët për të lexuar këtë shkrim edhe një herë me respekt për të gjithë nga une Dani dhe ekipi i RADIO ZERIT TE ILIRIDES.