Ndërtesat më të ngushta në botë!

Ato janë shumë mbreslënëse dhe tërheqin mbi vete shikimet e të gjithëve. Ndërtesa shumë “elegante” të cilat bëjnë që ata që i shikojnë të pyesin veten se çfarë mund të mbajnë ato brenda tyre! Megjithatë, për shkak se arkitektura ka ecur shumë përpara, krijuesit duket sikur kanë vënë baste se cili do të mund të paraqesi shtëpinë më të ngushtë në botë, për të fituar kështu vëmendje, dhe të holla të mjaftueshme, sigurisht … Shikojini dhe admirojini ndërtesat më … anoreksike!

Shtëpia “Petull”, Japoni

nde1

Ndërtim super i hollë në Nara, Japoni

nde2

Ndërtesa “Ikonë”, USA

nde3

“Porta”, Singapor

nde4

Ndërtesë në qytetin Kisarazu, Japoni

nde5

Ndërtesë e hollë në Francë

nde6

Ndërtesë e hollë në Londër

nde7

Ndërtesa “Nagasaki”, Japoni

nde8

Ndërtesa “E kuqe”, Japoni

nde9

Ndërtesa “Tarragona”, Spanjë

nde10

Ndërtesa “Argjendi”, Τokio

nde11

Kullat “John Hancock” , SHBA

nde12