Intervista Javes

Hysen shaqiri intervist

Ju informoj qe me 22.06.2013 e Shtune nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Rrapsodin Hysen Shaqiri emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062