Njoftim për gjithë komunitetin shqiptar në Itali e më gjerë.

Njoftim për gjithë komunitetin shqiptar në Itali e më gjerë.

Ambasada e Republikës Kosovës në Romë në bashkpunim me Ministrin e diaspores dhe komunitetin shqiptar, e bënë këtë :
N J O F T I M
Me daten 13 prill nga ora 17.00 , në Treviso , organizon tubim me komunitetin shqiptar.
Adresa: via Dandolo 8A, 31100 Treviso
-Mos hezitoni , ejani

Author: admin