Kengetarja Resmije Kida ne Radio Zerin e Ilirides

Ju informoj qe me 05.01.2013 e Shtune nga ora 20.30 per ju kam te ftuar Kengetaren Resmije Kida
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kontakti me ne:
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062