Intervista e Javes Rajmonda Malecka

Ju informoj qe me 21.11.2012 e Merkur nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar Rajmonda Malecka shkrimtare dhe gazetare e luftrave, emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062

Author: admin