Informacione reth BSHD

Mersel Ismaili  Celulari ; 00386 31 896 724; mersel_i@hotmail.com    IDE KOMBETARE, LYPET MBESHTETJE MBAREPOPULLORE!!!!! BANKA SHQIPTARE E DIASPORES-SHPERNDAJE NE GJITHA FAQET SHQIPTARE NE FACEBOOK BANKA SHQIPTARE NE DIASPOR, TE PUNSUARIT DO JENE SHQIPTAR, BASHKPUNTORET SHQIPTAR, KLIENTAT SHQIPTAR, NUMRI I SHQIPTARVE NE BE ESHTE MBI 2 MILJON JOZYRTARISHT EDHE E TEJKALON NUMRIN 3 MILJON! BIZNESMEN SHQIPTAR SI JENI TE INTERESUAR NE KETE DREJTIM, ME KONTAKTONI, ESHTE INTERES SHUM DIMENZIONAL, E FAKTORIZON KOMBIN SHQIPTAR NE CDO ASPEKT ESHTE EDHE NDIHMES E MADHE NE PROQESET SI NA VIJOJN, KOMBIT TE RIZGJUAR SHQIPTAR I NEVOITEN IDE KONKRETE PER TA PERFORCUAR REALITETIN SE JEMI FAKTOR MA ME DOMEN NE BALLKAN POR EDHE MA GJER, BANKA MBAREKOMBETARE SHQIPTARE E DIASPORES ESHTE NJERI NGA KETO PROJEKTE, VEPRIMI KOMBETAR DUHET TE JETE NGA MBRENDA NE JASHT DHE NGA JASHT MBRENDA ATEDHEUT! BANKA E DIASPORES SHQIPTARE NE TERE BOTE SI FILLIM NE BASHKIMIN EUROPIAN ESHTE FORMIMI I LOBINGUT MA TE MADH LEGAL SHQIPTAR NE BOTE! ME TJERA FJAL SHTETI I TRET SHQIPTAR ME KAPITAL SHUM MILJARD!