NJE DRITE PER SHQIPERIN-DRITA E KOMBIT

NJE DRITE PER SHQIPERIN-DRITA E KOMBIT

PERSHENDETJE MOTRA DHE VELLEZER SHQIPTAR,LE TE JET NJE URIM PER TE GJITH SHQIPTARET KUDO QE GJINDEMI,KAM BESIM NE ZOT DHE VEHTEN TIME SE JAM SHUM AFER REALIZIMIT TE PROJEKTIT TIM,PERSONAL DHE MBAREKOMBTAR,EDHE PSE MBESHTETJEN KAM SHUM TE VOGEL POR PERKRAHJA JUAJ MORALE ME KA SHTYR TE MOS NDALEM NE KETE DREJTIM PER CDO DONACION TE JUAJ MUND TE KONTAKTONI TEL 00386.49.133.768 OSE NE FB  sali qazimi kumanova