NJOFTIMË UNIONI KOMBËTAR SHQIPTAR – UNIKOMB

 

UNIONI KOMBËTAR SHQIPTAR – UNIKOMB

NJOFTIMË

Sot me datë 9 korrik 2011 në pallatin e kulturës “Asim Vokshi” në Gjakovë në praninë e një numri të madhë pjesmarrësish u themelua dega e Unioni Kombëtar Shqiptar – UNIKOMB për Gjakovë dhe rrethinë.

Në aktë themelimin e degës sëUNIKOMB-it ishte i pranishëm edhe kryetari i komunës së Gjakovës z.Pal Leka dhe përfaqësuesë tjerë nga jeta politike dhe shoqërore e qytetit të Gjakovës me rrethithë,si dhe kryatrët e degës së UNIKOMB-it nga Tropoja,Peja,Shtimja,si dhe Sopranja e njohur shqiptare  Shpresa Gashi,dhe të tjerë

Në aktë themelimin e degës së UNIKOMB-it në Gjakovë ishte i pranishëm edhe kryetari i UNIKOMB-it prof.Selim Musaj i cili edhe i pershendeti pjesëmarrësit në emër të UNIKOMB-it.Të pranishëm në këtë akt themelim ishin edhe Nënkryetari Sylë Mujaj dhe Koordinatori për Evropë z.Fatmir Veseli.

Pos pershendetjës së tubimit të kryetarit z.Musaj,përshëndetje dhe diskutime bënë edhe një numër i konsidërueshëm i pjesëmarrësve.

Në fundë u zgjodhë edhe kryeasia e degës së UNIKOMB-it për Gjakovë,ku  prof.Muhamet Rogova u zgjodhë Kryetarë i degës s

ë UNIKOMBit dhe Halit Alijaj nënkryetar.

(shenime të dërguara nga Kryetari prof.Selim Musaj)

Gani Abazi

Zëdhënës Politik i UNIKOMB-it

09.07.2011

 

Author: admin