Pyetja e dites

1. Në cilin shtet gjendet “Rekordi Botëror i Ginisit”?

A.SHBA

B.IRLANDË

C.MBRETËRI E BASHKUAR

Jep pergjigjen ku eshte rubrika urime dhe pershendetje plotso formularin

shkruaj emrin tuaj dhe provo diturin

ju urojm suksese

Author: admin