Redon Makashi ne radio Zerin e ILIRIDES

Ju informoj qe me 25.03.2011 e premte nga ora 19.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar kengatarin nga shqipria Redon Makashi emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it www.veqhite.net si dhe  ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062