Facebook vendosi: Like bëhet Share

Pas disa muajsh mendimesh Facebook megjithatë ka vendosur për ndryshim prandaj opsionit “Like” i ka shtuar karakteristikat themelore të opsionit “Share”.Më fjalë tjera, tani kur të klikoni në “Like” apo “Pëlqej” në profilin tuaj do të paraqitet krejt prapavija e asaj që keni bërë “Like” më herët, e menjëherë nën të do të mund të vendosni edhe komentin.

Në fakt, në Facebook kanë vërejtur se opsioni “Pëlqej” nuk ka qenë nxitëse sa duhet dhe tek përdoruesit ka mbetur pothuajse pa u vërejtur, dhe më këtë hap ata do të ndryshojnë këtë gjë.

“Facebook edhe më tutje do të mbështesë opsionin ‘Share’, mirëpo tani hapin përpara e kemi opsionin ‘Like””, ka thënë zëdhënësja Malorie Lucich.

 

Author: admin