Urime per vitin e ri nga Zyrafeti

Edhe ne prag te keti fillim viti, toka ne rrotullimin e saj,me vete bart pa dyshim te mirat dhe te ligat njerezore.
Vall,athua sa ngjarje kan filluar e kan mbaruar,ne vitet qe lam pas.Ne si popull,lam ngjarje,qe vran zemra nenash,qe nxoren lot motrash,qe nuseve ua humben nuserin,qe preken fortesin e shprtit malsor.
Ne mbollem,epope te lavdishme t’heroizmave,i shtuam historise dite e data,rritem volumin e leksioneve per shkollaret tane,poetet fuqizuan vargjet,n’feniks i shendrruan.

N’kto qaste t’pritjes te keti fillim viti,urojm qe ne bote te mbizotroj paqa,dashuria njerezore.Qe prindit te ia njhohim vleren,vellaun ta cmojm,motres ti falim dashuri,bashkeshorteve lumturi,femive madheshtin mbeshtjellur me te mirat qe dine te dhuroj jeta,
Atdheut perjetesi.
Te gjitheve gezuar.
me respekt Zyrafete Kryeziu – Manaj