Personazhi i fshehur në Radio Ilirida

Ju njoftojmë dëgjues të nderuar se sonte me 2 shtator nga ora 21:30 do te kemi per ju personazhin e fshehur, provoni të na shkruani dhe të na tregoni se kush mendoni se do të jetë sonte personazh i fshehur ne Radio Zërin e Ilirides.