Intervista Javës

Ju informoj që datë 25 .03.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Selam Elmazi i cili flet Kush eshte kryetar Ligjitim ne Levizjen lirida Prof.Nexhat Bexheti apo Prof.Haredin Kaza
Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it www,rtv ilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA
Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html

Author: admin