Intervista Javës

Ju informoj që datë 13.05.2023 Ora 21.00 mysafir do të jet Ibrahim Kasami Artist
Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it www,rtv ilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html

Author: armend mendi