RADIO ILIRIDA

Intervista Javës

Ju informoj që datë 06.11.2021 Ora 21.00 mysafire do të jet Ariana Kosova

Presidente e Lidhjes së mësuesve shqiptarë në Itali
Presidente e shoqatës së studentëve shqiptarë në Marche

Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html