RADIO ILIRIDA

Risi albumi më i ri live nga këngëtarja Fatë Berisha

Këngëtarja shqiptare me mjaft suksese dhe me një vokal të veçant Fatë Berisha vjen këtë verë me albumin live ku vërtetë jep shumë për muzikën shqipe.