Ju informoj qe 04.02.2016 Ora 21.00 mysafir do te jete Këngëtarja Enkelejda Arifi

Intervista me Enkelejda Arifi  origjinali

Ju informoj qe 04.02.2016 Ora 21.00 mysafir do te jete Këngëtarja   Enkelejda Arifi

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364529032 Viber 00393774579369