Ju informoj qe 07.11.2015 Ora 21.00 mysafire do te jete Behide Hasanaj Humaniste dhe Dr,Prof Nusret Pllana

 

Intervista me Behide Hasanaj dhe Dr.prof Nusret Pllana

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364529032 Viber 00393774579369

 

Author: admin