Ju informoj qe 18.06.2015 Ora 21.00 Mysafir Prof.Dr.Muhamet Kelmendi Antar i kryesisë së partis AAK.së Dhe profesor në univerzitetin AAB

Intervista me Prof Dr Muahmet Kelmendi

Ju informoj qe 18.06.2015 Ora 21.00 Mysafir Prof.Dr.Muhamet Kelmendi
Antar i kryesisë së partis AAK.së
Dhe profesor në univerzitetin AAB

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it

Tel.Fiks.00390364535062  Viber 00393774579369