Intervista Javes Me Kengetarin Florim Gega – Flori

Intervista javes florim gegaJu informoj qe 03.10.2014 Ora 21.00 Mysafir Kengetari Florim Gega – Flori
Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES 
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it