Tani degjohemi dhe platformen IPTV ILIRIA

 

564535_4425157754329_1637535119_nTë dashur miq dhe ju degjues te RADIO ZERI ILIRIDES vlen te ju njoftoj qe nga sot RADIO ZERI ILIRIDES degjohet dhe ne platformen digjitale IPTV Iliria na kanalin numer 2 tek blloku i radios poashtu degjohemi dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe nga telhttp://www.radioilirida.it/tel/mobile.html per me shum info nga keto platforma kontaktoni ne webfaqet e tyre zyratare 
https://diasporatv.com/
http://iptviliria.com/ 
qe te mesoni dhe me shum reth sherbimeve te tyre 
respekt per te gjith