Intervista Javes

Ju informoj qe me 09.01.2014 e Ejte nga ora 21.00 per ju kam te ftuar Beqir Cikaqi Gezim Muçolli Hamit Kurti emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062 Viber 0039.3774579369

Intervista me Beqirin Gezimin Dhe Hamiti