Intervista e Javes me Dr.Koço Danaj

Ju informoj qe me 06.11.2012 e Marte  nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar Kryetarin e Listës Shqipëria Natyrale, dr.Koço Danaj
emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa

jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 cdo kund vlersohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Nr.Tel: 00390364535062