Adelina: U shpalla më “hot” pa qenë askund

Adelina Ismajli, e cila prej disa kohësh i është futur seriozisht punës për të depërtuar me sukses në tregun ndërkombëtar, është shpallur këto ditë këngëtarja më ‘hot’ në trojet shqiptare, raporton Standard.Kjo verë ka nisur shumë mirë për mua sepse jam shpallur këngëtarja më ‘hot’ pa qenë në trojet shqiptare, pa u zhveshur me bikini nëpër klipe”, ka thënë Adelina.Këngëtarja kosovare, e cila është duke jetuar momentalisht në Zvicrës dhe Francë, së shpejti pritet t’i kthehet skenës me anë të koncerteve verore.

Author: admin