Rozi dhe Shpati ndezin atmosferën

E lirshme si gjithmonë, Rozana Radi e cila ka ngritur “Flaresin” në këmbë me performancën e saj, ka bërë të ngrihet nga vendi dhe Shpat Kasapin e ndrojtur.E kush mund t’i rezistonte Rozit në ato momente. Ajo ka marrë mikrofonin dhe pa një e pa dy e ka bërë Shpatin të ngjitet në skenën e vogël bashkë me të.Sigurisht që dueti ishte i paparë, madje do të ishte bukur që të realizonin një duet bashkë.