Intervista e javes ne Radio Zerin e ILIRIDES

Ju informoj qe me 26.11.2010 e premte nga ora 20.30 ne rubriken intervista e javes per ju kam te ftuar kengetaren Ganimete Jashanica emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.net ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 ne iphone ne ket adres www.iphone.radioilirida.net qdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRIDES

Kotakti me ne

skype: radio.dani

E-mail: radioilirida@hotmail.it

Nr.Tel: 00390364535062