Intervista Javës

Ju informoj që datë 30 .04.2022 Ora 21.00 mysafire do të jet Hasan Agushi, ing i diplomuar i makinerise, ish ushtarak i Armates Jugosllave, aktivist kycc ne organizimin e Forcave te Armatosura Shqiptare nga fundi i vitit 1991 ne Maqedoni, ne opinion njihenpadrejtesisht si “afera e armeve”
Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it www,rtv ilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA
Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html