Intervista Javës

Ju informoj që datë 18.12.2021 Ora 21.00 mysafire do të jet z. Sheip Kamberi Shef i Grupit Parlamentar “Lugina e Bashkuar – SDA Sanxhak” në Kuvendin Popullor të Republikës Sërbis
Emisioni eshte i drejtpërdrejt dhe ju mundeni të kyqeni në pyetjet e juaja adresa jonë www.radioilirida.it si dhe në platformen digjitale IPTV ILIRIDA dhe në RTV ILIRIDA çdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me më të mirin RADIO ZERI ILIRIDES
Kontakti me ne
E-mail: radioilirida@hotmail.it
Tel: +393276526762
Web: www.radioilirida.it
nga tel www.radioilirida/tel
http://radioilirida.it/tv.html