Me kërkesen time të kah hershme ma nfund.!!

13237730_730095957092837_4752925851486852674_n

Nga Osman Bytyqi Komandant Osa

Me kërkesen time të kah hershme ma nfund.!!
Si përfundim nje neje dhe takim në Tiran me disa shok t’veqant shum me vler nga t’gjitha trevat e Shqipris Etnike me Emblemat e shejta te lar me gjak e hak.Andaj une përveti personal njëfar obligimi shum tvogël e kreva e ndihem shum krenar qe prej vitit 2015-2016 kam mbledh mbi 157 Libreza te AKSH.”tpa vlera” nepër Europ.Si dhe tgjitha intervistat e dhena neper shtet per azyl kerkues.andaj t’gjitha kto libreza me dosje tjuaja, u dorzuan sod tek personi duhur në Tiran.Ekam një lutje te ata idiotat qe shesin libreza tpa nevojshme dhe tpa arsyshme dot jepni llogari.së shpejti se Atdheu nuk blihet eas nuk shitet per para.Andaj kta persona qe u jan konfisku kto kartela me dosje tyre,jan me”Emer Mbiemer”por mbi tgjitha dot jepni secili pergjithsi pran krerve kopetenc te AKSH.dhe atëher shkoni e lypni azil e rezil kudo nepër bot bre temelin e nans ja u..Q..he tpa ftyr
E falenderoj njesitin ton vëzhgues Guerilja U Ç K-së dhe Aksh Njesia CobraDhe tgjith ata djem e vajza qe jan në lëvizje kudo nepër treva tona dhe EU.
Ju past Kombi dhe Atdheu★Nderime Atdheut★