Këngëtarja Shyhrete Azizaj që nga e vogel në bankat e shkollës është dalluar me talentin e saj

12644905_224402644561177_1289285053043260245_n

Këngëtarja Shyhrete Azizaj që nga e vogel në bankat e shkollës është dalluar me talentin e saj që dot bëhet një fanatike për ta ruajtur dhe kultivuar muzikën e mirfillt shqip ajo dhe sot premton qe nuk dot luhatet nga muzika e mirfillt shqipe.Shyhrete Azizaj perpos muzikës ajo ruan me nostalgji dhe veshjen kombëtare ku ajo tash ka realizuar disa këng dhe vidio klipe premton se dot vazhdone per të ruajtur muziken e mirfillt shqipe dhe veshje e bukur shqiptare mes tjerash tha këngetarja Shyhrete Azizaj