RADIO ILIRIDA

Ju informoj qe 29.03.2016 Ora 21.35 mysafire do te jet Besnik Lajqi Aktivist i dalluar dhe pronar i Amfiteatrit në Rugovë

Intervista me Besnik Lajqin

Ju informoj qe 29.03.2016 Ora 21.35 mysafire do te jet Besnik Lajqi Aktivist i dalluar dhe pronar i Amfiteatrit në Rugovë

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it