Ju informoj qe 14.03.2016 Ora 21.00 mysafire do te jete Shpresa Veselaj Këngëtare

Intervista me Shpresa Veselaj

Ju informoj qe 14.03.2016 Ora 21.00 mysafire do te jete Shpresa Veselaj  Këngëtare

Emisioni eshte i drejtperdrejt dhe ju mundeni te kyqeni ne pyetjet e juaja adresa jone www.radioilirida.it si dhe ne platformen digjitale diaspora tv kanali 11 dhe ne platformen digjitale IPTV ILIRIA kanali 2 cdo kund vleresohet puna profesionale jeto me ne jeto me me te mirin RADIO ZERI ILIRDES
Kotakti me ne
skype: radio.dani
E-mail: radioilirida@hotmail.it & info@radioilirida.it