Te premten me 29.01.2016 në radio Ilirida, në emisionin :XHEVAHIRET E ODAVE TONA”

Intervista me Shuquri Sejdijaj

Na ndiqni
Te premten me 29.01.2016 në radio Ilirida, në emisionin :XHEVAHIRET E ODAVE TONA”
Në Odën e radio Iliridës
Mysafir i emisionit do te jet :z.Shuquri Sejdijaj Gazetar, publicist, poet
Ejani e na degjoni!
Ku?
-Ku tjetër? Veqse ne Radio Iliridën!
Aty do e gjeni Drejtorin Ramadan Dani Mustafai dhe stafin e mrekulluar.
Aty do jem edhe unë, Besnik Gashi-Drenica moderatori i emisionit :Xhevahirët e Odave Tona!

Eni e na degjoni!
Na ndiqni përmes : www.radio Ilirida.it
Ose edhe përmes Iphonit :www.radioilirida.it/tel