Gezuar Vitin e Ri 2016 ne GELSENKIRCHEN Me dat 31.12.2015 Ora 19.00

11216246_10207858397685109_2248439983334840381_n

Gezuar Vitin e Ri 2016 ne
GELSENKIRCHEN
Me dat 31.12.2015 Ora 19.00
Per ju vin emrat qe i kerkoni
Dot ju argetoj
Duli dhe Leta
Me sint Demiri dhe Haliti
Ju presim dhe juve dot jet nje nat e pa haruar